Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Jachtschotel la minute met varkensreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in een bodem water met zout in 20 minuten gaar.
Verhit in een hapjespan 2 eetlepels olijfolie. Bak de varkensreepjes hierin 3 minuten bruin. Bak de wortel en de champignons 4 minuten mee.
Voeg de sausmix met 250 milliliter koud water al roerende aan de kook.
Voeg de zilveruitjes toe en verwarm de jachtschotel 2- 3 minuten.
Maak de andijvie aan met de resterende 3 eetlepels olijfolie, de wijnazijn, zout en peper.
Verwarm de melk, giet de aardappels af, stamp ze met de melk tot een smeuge puree.
Schep de puree met de jachtschotel op de borden en serveer de salade erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit jachtschotel la minute met varkensreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven