Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaanse koteletten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de vet randjes van de koteletten af.
Doe de olie in een anti-aanbakpan, leg de koteletten erin en bak ze ongeveer 2 minuten aan elke kant.
Haal ze uit de pan en doe ze over op een bord.
Pel en snipperde ui en bak hem onder voordurend roeren glazig.
Pel de knoflook, plet de tenen en voeg ze samen met de rozemarijn, de citroenschil en de chilipepertjes toe.
Laat dit onder voortdurend roeren ca. 1 minuut gaar worden.
Zet het vuur lager en doe de kotelleten weer in de pan.
Voeg de bouillon en de tomaten toe.
Laat op een middelhoog vuur 10 - 15 minten koken, tot de kotelleten gaar zijn en de saus licht is ingedekt.
Neem de pan van het vuur, breng het vlees op smaak en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse koteletten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven