Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse gehaktballen recept
Italiaanse gehaktballen recept

Italiaanse gehaktballen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng het gehakt samen met de ui en de knoflook. Voeg het zout, tijm en ei toe. Meng luchtig en niet te lang door.
Maak stevige ronde ballen gehakt van 150 gram. Rol deze stevig door het paneermeel en laat ze een nacht in de koelkast liggen.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de gehaktballen 15 minuten en stel hierna de oven in op 110 graden. Gaar de gehaktballen verder in de oven tot een kerntemperatuur van 68 graden is bereikt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse gehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven