Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Indonesische riblappen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Snipper de ui en de knoflook.
Roer de sojasaus, de azijn, de sambal oelek en de basterdsuiker door elkaar.

Bereidingswijze:
Verhit de braadboter in een pan en braad de riblap aan beide kanten bruin.
Neem het vlees uit de pan en laat de ui in het braadvet fruiten tot ze begint te kleuren.
Laat de knoflook kort meefruiten
Blus af met het sojasausmengsel en breng met een scheut water aan de kook.
Leg het vlees in de saus, draai het vuur op de laagste stand, zet een deksel op de pan en de pan op een plaatje. Laat de riblap in 3 uur zachtjes gaar stoven. Keer het vlees in die tijd een keer om.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indonesische riblappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Indonesische riblappen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Heerlijk recept! Heb de riblappen ook klein gemaakt en het geserveerd met pandanrijst en gebakken boontjes met uien en knoflook.
    Bezoeker gaf dit recept op 16 december 2015 5 uit 5 sterren
  • Al heel erg vaak gemaakt, alleen snijden wij het vlees in kleine stukjes voor het bakken, heerlijk recept, perfecte smaken, puur genieten!
    Anita gaf dit recept op 27 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven