Indisch Stoofpotje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in flinke dobbelstenen.
  2. Pel de en snipper deze grof.
  3. Pel en snipper de knoflook.
  4. Was de pepers, verwijder de zaadlijsten en pitjes.
  5. Verhit de en bak hierin in kleine porties het rundvlees snel rondom bruin.
  6. Kruid het vlees met en .
  7. Haal het vlees uit de pan.
  8. Bak de en de knoflook hierin lichtbruin.
  9. Voeg de Spaanse en de en toe en bak even mee.
  10. Doe het vlees weer in de pan.
  11. Even goed doorbakken.
  12. Ketjap, , , basterdsuiker en erbij en zoveel water dat het vlees nog net niet onder staat.
  13. Vleesbouillontablet verkruimelen en toevoegen en alles ± 2,5 à 3 uur sudderen.
  14. Proeven en eventueel nog wat , sambal of ketjap toevoegen en dan. . . . .
  15. smullen maar!
25
25
25

Variaties op Indisch Stoofpotje

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Indisch Stoofpotje
VariatieAantalGang
Indisch Stoofpotje1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap manis en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap manis en donkerbruine basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
485 kcal
24%1940 kcal
Vetten
26 g.
37%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indisch Stoofpotje