Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ierse entrecôte met portsaus recept
Ierse entrecôte met portsaus recept

Ierse entrecôte met portsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen 5 minuten, snijd ze in schijfjes en leg die in een ingevette ovenschaal. Pers de knoflook uit, meng met room, kaas en 2 eetlepels water. Verdeel dit over de aardappelen. Zet de schaal 30 tot 3 5 minuten in een voorverwarmde oven van 200°c. Kook de peultjes gaar en snijd de paddestoelen in reepjes. Verhit de boter en bak de entrecotes 3 a 4 minuten en kruid ze met zout en peper. Haal het vlees uit de pan en laat het rusten onder aluniniumfolie. Blus het achtergebleven bakvet met port en roer de fond erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak intussen boontjes en paddestoelen samen ca 5 minuten. Schep wat aardappelen op elk bord, schep de groenten ernaast en snijd het vlees schuin door. Leg het tegen de aardappelen aan. Lepel wat van de saus om het gerecht heen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ierse entrecôte met portsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven