Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Iers zoetzuur rundvlees recept
Iers zoetzuur rundvlees recept

Iers zoetzuur rundvlees


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden.
Verhit olie in een pan en bak het vlees aan beide kanten bruin, hoeft niet gaar. Leg het vlees in een ovenschaal.
Bak in dezelfde pan de champignons gaar met de ui en voeg ook alvast het laurierblaadje toe.
Verwarm ondertussen in een andere pan de bouillon met de azijn.
Voeg de warme bouillon toe aan het champignon mengsel en breng aan de kook. Bind de saus door de plakjes ontbijtkoek in stukjes toe te voegen.
Doe dan de saus over het vlees in de ovenschaal en dek goed af met aluminiumfolie.
Zet de schaal ongeveer anderhalf uur in de oven. Als je het vlees met een lepel uit elkaar kan duwen is het gaar, anders nog wat langer in de oven laten.
Als het klaar is kan je het gerecht bestrooien met wat verse peterselie.

Serveersuggesties

Dit is zo'n lekkere en handige manier om 'draadjesvlees' te maken, in de oven! Lekker met gebakken aardappeltjes en zelfgemaakte appelmoes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit iers zoetzuur rundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven