Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Huisgemaakte hamburgers recept
Huisgemaakte hamburgers recept

Huisgemaakte hamburgers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snij in ringen, snij het vlees in blokjes en de spek in reepjes. Verwijder de korst van het brood. Hak het brood in een keukenmachine tot kruimels. Doe de kruimels in een schaal. Doe de ui, het spek en de verse kruiden in de keukenmachine en hak fijn. Voeg het vlees toe en hak nog even, zorg dat het vlees niet te fijn wordt gehak maar in blokjes van een paar millimeter. Doe de mix in de schaal met het broodkruim samen met de worcestershire saus, mosterd, ketchup en eidooier. Meng alles goed door elkaar.
Leg een stukje folie op het aanrecht en maak met natte handen een burger. Vouw het folie dicht en laat minstens 1 uur rusten in de koelkast. (Herhaal voor de 2e burger.)
Bak de burgers in een hele hete ( grill)pan of op de barbecue in ongeveer 6 minuten (niet te gaar).
Verwarm het broodje 3 minuten onder gril en beleg met de overige ingrediŽnten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit huisgemaakte hamburgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Huisgemaakte hamburgers heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Bij de kruiden een klein puntje sambal gedaan word de smaak net even wat lekkerder vind ik maar zonder sambal smaken deze burgers ook zeer goed goetjes jacko
    Jaccor gaf dit recept op 18 juli 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven