Hongaarse goulash

Ingrediënten

+ -
print

1 theelepel kruidenmengsel:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. De eventjes fruiten, het vlees bij de voegen en met gesloten deksel op lage temperatuur 10 minuten sap laten trekken.
  2. Deksel eraf nemen en dan kruiden met , en paprika.
  3. Goed omroeren.
  4. De ontstane vloeistof inkoken, dat geeft smaak en kleur aan de saus.
  5. Goulash blussen met rundsbouillon of rode wijn.
  6. Deksel erop zetten en ca. 60 minuten laten smoren. (of ± 10 minuten met de secuquick) - De partjes tomaat en de puree toevoegen.
  7. Nog 20 minuten laten smoren. - Tenslotte op smaak brengen met de kruidenmengeling.
25
25
25

Variaties op Hongaarse goulash

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hongaarse goulash
VariatieAantalGang
Hongaarse goulash8Stoofschotels
De echte Hongaarse goulash1Vlees
Hongaarse Goulash (2)1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
75 kcal
3%300 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hongaarse goulash