Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Holsteiner schnitzel recept
Holsteiner schnitzel recept

Holsteiner schnitzel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Srooi zout en peper over de lapjes. Haal de lapjes een paar keer door het geklopte ei en de paneermeel. Snijd de tomaat in kleine stukjes. Bak de lapjes gaar en bak de 4 eieren. Leg op ieder lapje een gebakken ei en garneer dit met de tomaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit holsteiner schnitzel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Holsteiner schnitzel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Haal na de lapjes met peper en zout op smaak te hebben gebracht deze eerst door de bloem, dan door losgeklopt eiwit en vervolgens door de paneer. Op het gebakken ei leg je een ansjovisfilet en geen to... Lees reactie
    Ron gaf dit recept op 7 mei 2012 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven