Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse babi pangang recept
Hollandse babi pangang recept

Hollandse babi pangang


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de speklapjes recht, snijd ze in vingerdikke reepjes en doe er peper en zout op. Snijd de prei in reepjes en was ze. Maak de ui schoon en snijd deze in stukjes. Doe de knoflook in de pers. Verhit een wok op middelhoog vuur en doe er wat wokolie in. Voeg de speklapjes toe en bak deze tot ze bruin zijn en het grootste gedeelte van het vet vloeibaar geworden is (10 15 minuten). Laat niet te hard gaan anders wordt het keihard. Haal het vlees uit de pan. Gooi het meeste vet uit de pan weg; laat er een klein beetje inzitten en doe daar de ui bij. Voeg na 1 minuut de knoflook toe (uit de pers) en weer na 1 minuut de prei. Roerbak 2 minuten en voeg de tomatenpuree toe. Even meebakken en dan de suiker, ketjap en ketchup toevoegen. Serveer met rijst en atjar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hollandse babi pangang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven