Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete vleesjes van oma ambon recept
Hete vleesjes van oma ambon recept

Hete vleesjes van oma ambon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit wat olie en fruit hierin de ui, knoflook en trassi. Bak in een andere pan het vlees lekker bruin in hete olie. Doe het vlees bij de knoflook en ui en voeg de pepers toe, samen met de tomaten, boemboe en de suiker. Doe er een scheutje water bij en laat minimaal 2 uur sudderen. Hoe langer hoe beter de smaak. Proef en breng eventueel op smaak met wat zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hete vleesjes van oma ambon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven