Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete speklapjes recept
Hete speklapjes recept

Hete speklapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet het vlees onder water in een grote pan en breng het aan de kook. Laat het 5 minuten sudderen en giet het af. Doe de overige ingrediŽnten en de speklapjes in een wok of pan met dikke bodem. Laat het geheel 4 5 minuten afgedekt sudderen. Giet af en bewaar 2,5 deciliter vocht. Verhit een wok of koekenpan met dikke bodem en bak de speklapjes bruin. Voeg de achtergehouden 2,5 deciliter kookvocht toe en verwarm op matig vuur tot de saus glazig is. Snijd de speklapjes in stukken van 3 cm, giet de saus erover en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hete speklapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven