Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Heet Varkensvlees recept
Heet Varkensvlees recept

Heet Varkensvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zout de stukjes hamlap. Verhit ondertussen de boter en de olie tegelijk in een braadpan en bak hierin de hamblokjes op hoog vuur aan. Roer de uit, knoflook, sambal, laos en djahé door elkaar en fruit dit even mee met de hamblokjes. Roer er vervolgens de tomatenpuree door en schenk er af en toe wat water door als het de dik wordt. Stoof vervolgens het vlees nog zo'n 15 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit heet varkensvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven