Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hamlapjes met warme kersensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de hamlapjes in met zout en peper. Verhit de bakboter en wacht tot het licht begint te bruisen.
Bak de hamlapjes ca. 8 minuten en neem ze uit de pan.
Roer de aanbaksels los en voeg de inhoud van de pot kersen aan de pan toe. Verkruimel hierboven het bouillonblokje.

Voeg de specerijen en de geraspte sinaasappelschil toe en breng het geheel aan de kook. Bind de saus door er alroerend allesbinder in te strooien. Leg de hamlapjes in de saus en warm alles nog 2 minuten goed door.

Serveersuggesties

Lekker met aardappeltjes en witlof.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hamlapjes met warme kersensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven