Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamlapjes in mosterdsaus recept
Hamlapjes in mosterdsaus recept

Hamlapjes in mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de blokjes vlees in de hete boter bruin. Bestrooi met zout en peper en de knoflook. Blus met bouillon en wijn. Laat dit aan de kook komen. Roer er dan de mosterd door en laat 10 minuten stoven. Meng de bloem met de crème fraîche tot een glad mengsel. Neem het vlees uit de pan en houd warm. Bind het stoofvocht met de aangemaakte crème fraîche en roer de bieslook erdoor. Laat het vlees in de saus weer door en door warm worden. Heerlijk met rijst, gekookte aardappelen of puree en groente naar keuze.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hamlapjes in mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven