Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hambrood met rozijnen-zilveruitjessaus recept
Hambrood met rozijnen-zilveruitjessaus recept

Hambrood met rozijnen-zilveruitjessaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het bakmeel met de boter, de eieren, mosterd, zout en aroma door elkaar mixen. De ham en kaas, zeer fijngesneden, door het deeg mengen met de fijngeknipte peterselie. De massa overdoen in een beboterd bakblik en bestrooien met paneermeel. Het blik in een vooverwarmde oven zetten (180 graden C.), ca. 45 minuten bakken en daarna laten afkoelen. Saus: De rozijnen in wat cognac en met 2 eetlepels suiker inkoken tot een kleverig stroopje. Dan 1 eetlepel tomatenketchup en 1 eetlepel zilveruitjes erdoor roeren.

Serveersuggesties

Ook lekker met een van mijn chutney-recepten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hambrood met rozijnen-zilveruitjessaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven