Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee met vleugje kruidnagel recept
Hachee met vleugje kruidnagel recept

Hachee met vleugje kruidnagel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in kleine stukken en dep het droog. Bestrooi met peper en zout. Snij de uien in ringen of grove stukken. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees op hoog vuur in 5 minuten rondom bruin. Voeg de ui toe en bak die 5 minuten mee. Voeg de bloem, suiker, laurierblaadjes, kruidnagels, wijn en bouillon toe en breng al roerend aan de kook.
Stoof het vlees op laag vuur afgedekt in ongeveer 3 uur zacht en gaar. Schep hachee af en toe om en evt. wat water toevoegen.

Als de saus te dun is, 2 eetlepels maizena oplossen met beetje water (tot je erdoor kan roeren) en dit toevoegen. Dat verdikt de saus.

Allergenen Informatie

Voor dit hachee met vleugje kruidnagel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven