Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee met runderlappen en donker bier recept
Hachee met runderlappen en donker bier recept

Hachee met runderlappen en donker bier


Ingrediënten


53

Bereidingswijze


Bestrooi het vlees met zout en peper.
Verhit de boter en olie in een grote braadpan en bak hierin het vlees rondom bruin.
Neem het vlees uit de pan en fruit de uien minimaal 5 minuten op laag vuur in het bakvet.
Voeg de kruidnagels en laurierblaadjes toe en fruit het nog enkele minuten mee.
Leg het vlees terug in de pan en giet het bier hier langzaam bij.
Voeg de bouillontablet en een kopje water toe.
Breng het op middelhoog vuur aan de kook.
Leg na een paar minuten een deksel op de pan en laat het op laag vuur ca. 3 uur stoven.
Verwijder de kruidnagels en laurierblaadjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hachee met runderlappen en donker bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven