Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee met Groninger koek recept
Hachee met Groninger koek recept

Hachee met Groninger koek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt in een braadpan de boter. Bak het vlees in 2 porties bruin aan
Schep het vlees op een bord. Fruit in het bakvet de uiringen en doe het vlees terug in de pan.
Voeg de azijn, de bouillon, de kruidnagels, de appelstroop en de laurier toe. Verkruimel de de koek grof boven de pan en breng aan de kook.
Draai het vuur laag en stoof de hachee met het deksel op de pan in ca 2 uur gaar. Breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hachee met groninger koek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hachee met Groninger koek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het was erg lekker. Ik had (op basis van de dubbele hoeveelheid die ik had gemaakt) 2 uien vervangen door 2 preitjes. Verder had ik maar 1,5 bouillonblokje genomen, in plaats daarvan had ik zo'n dubbe... Lees reactie
    Leotrotski gaf dit recept op 17 februari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven