Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee II recept
Hachee II recept

Hachee II


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van het vlees, bouillon trekken en dan in blokjes snijden en licht aanbraden. Uien fruiten. 45 gram bloem al roerend meebakken. 3/4 liter bouillon toevoegen + thee-ei met 5 peperkorrels en 4 kruidnagels + 2 Laurierblaadjes. 3 min. zachtjes laten koken. vlees en azijn toevoegen. Op en laag vuur ca. 60 min. laten stoven. Regelmatig omroeren om aanbranden te voorkomen. Thee-ei en laurierblaadjes verwijderen en de hachee afmaken met 2 eetlepels sojasaus of ketjap manis en een eetlepel bruine basterdsuiker. Peper naar smaak toevoegen

Allergenen Informatie

Voor dit hachee ii recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven