Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee I recept
Hachee I recept

Hachee I


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bloem bruinen: boter smelten en bloem, al roerend, lepel voor lepel toevoegen. Bouillon trekken van het vlees ca. 3 uur en dan licht aanbraden. Uien fruiten in de boter. Vlees (in blokjes gesneden) toevoegen. 3/4 liter bouillon, 1/2 deciliter azijn, 1 deciliter bruin van jus, 2 laurierblaadjes en thee-ei met daarin de peperskorrels en kruidnagels toevoegen. Ca. 30 min. laten stoven. Thee-ei verwijderen en laurierblaadjes verwijderen. 2 eetlepels sojasaus toevoegen. Binden met gebruinde bloem. De buine basterdsuiker toevoegen en verder laten stoven tot de hachee vrijwel ingekookt is. Evt. nog wat bouillon toevoegen, mocht de hachee te droog zijn.

Allergenen Informatie

Voor dit hachee i recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven