Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee anders recept
Hachee anders recept

Hachee anders


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in mooie vierkante stukken, zout en peper het en verwerk er de bloem door. Bak alles op een heet vuur aan tot het vlees mooi bruin is. Voeg de tomatenpuree, laurierblad, kruidnagel en de ui toe. Laat alles onder voortdurend omscheppen even doorbakken, blus af met de landwijn en laat dit even verdampen. Voeg nu zoveel water toe dat het vlees royaal onder staat. Laat alles aan de kook komen. Plaats de pan in een 200 graden C oven en stoof het vlees met het deksel op de pan gaar. Let op dat het niet uit elkaar valt dan is het te gaar. Wanneer gaar roer er dan de room en de bessengelei door. Voor de liefhebber voeg voordat je de room en bessengelei toevoegt, 150 gr. kleine glasuitjes, 100 gr kleingesneden augurk en 100 gram kleine champignons toe.

Serveersuggesties

Dit recept is ook uitstekend geschikt voor wild maar ik heb het ook wel eens klaargemaakt met varkenspoulet. De bereidingstijd is dan korter. Geef er aardappelpuree en appelmoes bij, maar rijst en een frisse salade kan ook.

Allergenen Informatie

Voor dit hachee anders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven