Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee recept
Hachee recept

Hachee


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het in 70 gram in 7.5 minuten rondom bruin. Schep het vlees uit de pan en houd het warm. Bak 5 grote uien in ringen en 1 fijngesneden teentje knoflook ca. 8 min. in het achtergebleven braadvet. Leg het vlees terug in de pan, strooi er 2 eetlepels bloem over en schep alles goed om. Verwarm 3/4- 1 liter vleesbouillon en schenk deze in de pan. Voeg 2 kruidnagels, 2 blaadjes laurier en 1-2 eetlepels azijn toe en laat de hachee afgedekt op zacht vuur 2,5 - 3 uur zachtjes stoven.

Allergenen Informatie

Voor dit hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven