Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee recept
Hachee recept

Hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid het draadjesvlees met wat zout en peper en laat het een paar uur sudderen in een braadpan. Pel de uien en fruit ze in een pan met wat bakboter. Voeg vervolgens het vlees en de jus van het vlees dat al een paar uur heeft staan sudderen eraan toe. Daarna ook de andere ingredienten. Roer dit wat door elkaar en laat het met de deksel op de ban zo'n 40 minuten sudderen. En klaar is Kees.

Serveersuggesties

Serveer met rode kool en gekookte aardappelen of rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven