Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee recept
Hachee recept

Hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd drie uien in ringen. Bak de uienringen glazig in een zogenaamde jus-pan (dikke bodem). Doe de er in dobbelsteentjes gesneden vlees bij en braad dit aan. Pas als het vlees is aangebraden de zout en peper (veel) toevoegen! Op een hoog vuur een handvol bloem toevoegen en dit donkerbruin bakken. Water toevoegen, roeren en het vuur zacht zetten. 1 scheut azijn toevoegen. 3 laurierbladeren, doorstoken met kruidnagelen toevoegen. Minimaal 3 uur laten sudderen, maar hoe langer hoe beter en lekkerder.

Allergenen Informatie

Voor dit hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hachee heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lijkt me het goede recept. Maar hoeveel water moet je nu toevoegen? Met vriendelijke groet, Bert
    Bert gaf dit recept op 25 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven