Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haasbiefstuk met crème fraichesaus recept
Haasbiefstuk met crème fraichesaus recept

Haasbiefstuk met crème fraichesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de biefstukjes op kamertemperatuur komen (ca. 15 minuten)
Wrijf de biefstukjes in met peper .
Verhit de boter in een koekenpan tot het schuim wegtrekt.
Bak de biefstukjes in 5 minuten mooi bruin van buiten en van binnen rosé, keer ze halverwege. Lepel , cognac erover en laat het vocht op hoog vuur verdampen. leg de biefstukjes op een warm bord, bestrooi met zout en dek af met aluminiumfolie
Roer de crème fraîche los in het bakvet en warm de saus even door.
Leg het vlees op warme borden en schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit haasbiefstuk met crème fraichesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven