Goulash met witte kool

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Week de paddestoelen ca. 30 minuten in heet water.
  2. Dep het vlees droog en snijd het in blokjes.
  3. Pel en snipper de .
  4. Verhit de in een grote pan en braad op hoog vuur het vlees bruin.
  5. Was de witte en snijd deze in reepjes.
  6. Giet de paddestoelen af en hak ze fijn.
  7. Doe de bij het vlees en voeg de , de paddestoelen, de en de zuurkool toe.
  8. Laat alles smoren en roer er de , en , en een snufje doorheen.
  9. Giet het vocht van de paddestoelen erbij en 500 mililiter water.
  10. Breng alles aan de kook en laat het geheel ca. 1 uur en 15 minuten zachtjes pruttelen.
  11. Kook de volgens aanwijzing op de verpakking.
  12. Snijd de worsten aan stukjes en voeg ze toe aan de goulash.
  13. Hak kort voor het serveren de grof en strooi over de goulash.
  14. Breng het geheel op smaak met , en .
  15. Lekker met aardappelpuree met crème fraiche.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Goulash met witte kool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Http://www.edsreceptensite.nl/kool-gerechten/goulash-met-witte-kool/ verzin nu eens zelf wat ???
jaccor 9 maart 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
575 kcal
28%2300 kcal
Vetten
21 g.
30%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
40 g.
15%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Goulash met witte kool