Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderpoulet in stukjes van 3 x 3 cm. Doe boter in de pan en bak de geperste knoflook, klein gesneden ui en de stukjes paprika lichtjes aan. Bak de runderpoulet even aan en voeg 2,5 deciliter water toe. Laat nu op laag vuur 2 uur stoven met deksel op de pan. Als het vlees gaar is, roer er de goulashkruiden door met 5 deciliter water en het potje champignons. Laat alles nog 10 minuten sudderen en roer regelmatig. Als de saus te dun is, voeg dan nog een blikje tomatenpuree toe.

Serveersuggesties

Lekker met frietjes, rijst, pasta of aardappelkroketten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven