Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het soepvlees van te voren in een pan met water laten koken en gaar laten worden. Als het vlees helemaal gaar is (het valt dan bijna vanzelf uit elkaar)kan het vuur uit. Een ui in stukjes snijden en deze met het soepvlees in stukjes gesneden in de pan doen. Het kruidenzakje van Honig toevoegen en eventjes mee laten sudderen. Vervolgens het kookvocht langzaam toevoegen. Stop als de gewenste dikte is bereikt. Dan wat zout, peper, sambal en ketjap toevoegen.

Serveren met rijst of frietjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven