Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goe Lo Yok recept
Goe Lo Yok recept

Goe Lo Yok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees 30 minuten laten marineren in de sojasaus, laten uitlekken door het losgeklopte ei en het meel halen en frituren. Ui, tomaat, gember en ananas in blokjes snijden. Saus maken van suiker, water en azijn en sherry. Dit aan de kook brengen en binden met maizena Hierna de geneden groenten erbij doen en 10 minuten laten stoven. Voor het opdienen de gefrituurde blokjes vlees erbij doen en eventueel verder op smaak brengen met suiker, zout en azijn.

Allergenen Informatie

Voor dit goe lo yok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven