Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde varkenshaasjes recept
Gevulde varkenshaasjes recept

Gevulde varkenshaasjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Varkenshaasjes in de lengte open snijden, de delen aan elkaar vast laten zitten. Cashewenoten roosteren in een koekenpan. Shii-take in grove stukken snijden. Eieren splitsen en het eigeel los kloppen. Cashewenoten, shii-take en het eigeel vermengen tot een homogene massa en op smaak maken met peper. Plakken rauwe ham op de opengesneden varkenshaasjes uitleggen en het mengsel hierop doen. Voorzichtig de varkenshaas dicht vouwen en het geheel samen binden. Op een laag vuur de varkenshaas rondom aanbraden, beginnen aan de kant van de naad. De varkenshaasjes in een ovenschaal leggen, afdekken met ontbijtspek en het geheel ca. 3 uur in een voorverwarmde oven van 80 graden C. zetten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde varkenshaasjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven