Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde varkenshaasjes recept
Gevulde varkenshaasjes recept

Gevulde varkenshaasjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de roompaté in een kommetje. Pers er de teentjes knoflook boven uit. Prak de knoflook met een vork door de paté. Breng op smaak met wat peper en zout. Snijd de haasjes overlangs open met een scherp mes, maar snijd ze hierbij net die helemaal door. Klap ze open en kerf beide helften nogmaals in; klap weer open, kerf nogmaals in en vouw weer open. Wrijf de haasjes aan beide zijden in met peper en zout. Verdeel de roompaté over de haasjes. Klap de haasjes dicht en bind ze met 2 of 3 touwtjes. Laat de boter heet worden in een pan. Bak hierin de haasjes aan beide zijden bruin in ca. 2 x 7 min. Haal de haasjes uit de pan. Blus het braadvet met een beetje witte wijn en maak het aanbaksel los. Lepel de jus over de haasjes. Serveer er bijvoorbeeld aardappelkroketjes en haricots verts bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde varkenshaasjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven