Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde Varkensfilet recept
Gevulde Varkensfilet recept

Gevulde Varkensfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de filet met een scherp mes in de lengte vanaf de voorkant heel diep in tot bijna het einde. Meng de room door de verkruimelde beschuit en voeg het gehakt, de ui, de paprika, de champignons, de peterselie en wat peper en zout eraan toe. Kneed alles goed door elkaar. Vul de filet met dit mengsel. Druk het goed tot voorin de filet. Verhit de boter en bak het vlees rondom bruin. Zet het vuur lager en laat met het deksel op de pan een 45 minuten gaar worden. Keer het wel af en toe. Haal het vlees uit de pan als het gaar is en laat het onder folie 10 minuten rusten. Voeg de sherry toe aan het braadvet en laat het even doorkoken. Bind eventueel bij met wat allesbinder of ma´zena tot sausdikte. Snijd het vlees in ca. 1,5 cm dikke plakken. Roer het uitgelopen vocht nog even door de saus. Lekker met gekookte aardappelen en groente naar keuze.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde varkensfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven