Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde schnitzel met appel en witlof recept
Gevulde schnitzel met appel en witlof recept

Gevulde schnitzel met appel en witlof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels gaar in 20 minuten in een bodem water met zout.
Snijd de schnitzels in 8 stukken (in totaal). Leg op elk stuk vlees 1 partje appel en wat rozemarijn. Bestrooi met peper en zout en klap dubbel. Steek het vlees vast met een cocktailprikker. Bestrooi de buitenkant ook met zout en peper.
Smelt in een koekenpan wat boter en bak de schnitzels in 10 minuten gaar en goudbruin.
Smelt intussen in de hapjespan ook wat boter en bak de witlof in 6 minuten beetgaar. Breng op smaak met zout en peper.
Neem het vlees uit de pan en houd warm. Bak in het braadvet de spekreepjes knapperig uit, voeg appelsap toe en laat inkoken.
Breng op smaak met weinig zout en peper.
Leg de schnitzelrolletjes met de witlof op de borden en schep de spekjesjus erover. Serveer met de aardappels.

Serveersuggesties

In plaats van appel en rozemarijn is peer en tijm ook erg lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde schnitzel met appel en witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven