Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde portobello met risotto en kaas recept
Gevulde portobello met risotto en kaas recept

Gevulde portobello met risotto en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm wat olijfolie in een pan met dikke bodem. Fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de risotto toe en schep goed door elkaar tot de rijstkorrels glanzend zijn. Blus de rijst af met rode wijn en voeg vervolgens de bouillon toe. Breng deze al roerende op een matig vuurtje zachtjes aan de kook. Voeg de gorgonzola toe. Houd alles zachtjes aan de kook tot de risotto beetgaar en het vocht bijna opgenomen is. Roer de risotto tussendoor regelmatig door en voeg een scheutje water toe. Besprenkel de portobello's met wat olie, snijd de kap op 3 plekken ondiep in en vul de sneetjes met verse rozemarijnnaaldjes. Zet ze 5 minuten in een oven van 200 graden C. Bak intussen de gordon bleu gaar.Leg de portobello's op 4 borden en vul ze met risotto (leg meer risotto op het bord dan in de paddestoel past). Garneer met de paprikablokjes ,wat Italiaanse kaasrasp en peper. Serveer met de cordon bleu.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde portobello met risotto en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven