Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kippannenkoek recept
Gevulde kippannenkoek recept

Gevulde kippannenkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in kleine stukjes en kruid deze met peper, zout en kerrie. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de paprika in stukjes. Snijd het bosuitje in kleine stukjes (snipperen). Bak de kip gaar in een wokpan. Voeg daarna de paprika en champignons toe. Als alles gaar is, voeg je de creme fraiche toe. Warm de pannenkoeken op in magnetron, niet te warm (of in koekepan zonder boter). Smeer daarna de pannenkoek in met de kruidenboter. Doe dan de mix van de kip op de helft van de pannekoek en doe er dan het gesnipperde bosuitje over. Rol de pannekoek op en dan: Eet smakkelijk!

Serveersuggesties

Je kan stukjes ananas of fruit toevoegen en mee bakken. Je kan er ook sla bij serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kippannenkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven