Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kipfilets met prei, Parmaham en Kernhemmer kaas recept
Gevulde kipfilets met prei, Parmaham en Kernhemmer kaas recept

Gevulde kipfilets met prei, Parmaham en Kernhemmer kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilets open. Snijd de kaas in kleine blokjes. Bak de prei en de knoflook totdat deze zacht is. Meng dit met de kaas en voeg peper en zout toe. Vul de kipfilets met dit mengsel en vouw ze dicht. Bevestigen met cocktailprikkers. De kipfilets met wat peper en zout bestrooien. De parmaham om de filets heen wikkelen. Klein beetje boter over de filets heen doen. 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde kipfilets met prei, parmaham en kernhemmer kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven