Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kalfsborst recept
Gevulde kalfsborst recept

Gevulde kalfsborst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de sneetjes brood in de melk. Maak de ui schoon en snijd hem klein. Vermeng het gehakt met de eieren, ui, uitgeknepen brood, zout, peper en de peterselie. Bestrooi de, door de slager ontbeende en in de lengte ingesneden kalfsborst met zout en peper. Vul hem met het gehaktmengsel en naai hem dicht met keukengaren. Verhit de oven op 220 graden C. Verhit de olie in een braadpan, braad hierin het vlees aan en plaats daarna de pan op de onderste richel van de voorverwarmde oven. Braad het vlees ca. 1,5 uur. Maak de worteltjes en de knolselderie schoon en snijd de groente klein. Maak de ui schoon en snijd hem in 8 partjes. Leg de groenten na 30 minuten rondom het vlees. Schakel de oven terug op 200 graden C. en voeg af en toe wat bouillon toe. Zeef het braadvocht, roer er de room door en serveer de saus bij het vlees.

Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kalfsborst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven