Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde gehaktballen met ei en tijm recept
Gevulde gehaktballen met ei en tijm recept

Gevulde gehaktballen met ei en tijm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de eieren. Verwijder het vel van de braadworsten en vorm met vochtige handen van elke worst een bal. Vorm van de ballen tussen 2 stukken vershoudfolie platte schijven van 12 cm doorsnede. Verwijder de folie en bestrooi de schijven met tijm. Leg op elke schijf een ei en vouw het gehakt eromheen. Verhit de olie en de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op middelhoog vuur in 4 minuten rondom bruin. Bak het vlees op laag vuur in 10 minuten gaar, keer regelmatig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde gehaktballen met ei en tijm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven