Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld varkenshaasje recept
Gevuld varkenshaasje recept

Gevuld varkenshaasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het varkenshaasje langs de boven kant open snijden in een linkse en een rechtse flap. Al de groentjes in reepjes snijden (julienne). Het varkenshaasje opvullen met de gesneden groentjes en daar boven op de mozarella. De twee flaapen van het haasje naar binnen plooien. Drie lagen plastiekfolie op elkaar leggen en daar het varkenshaasje stevig in oprollen. De zijkanten op rollen zoals in een napoleon snoepje en een nacht laten rusten in de ijskast. Volgende dag haasje uitpakken en aan kleuren in een warme pan. De oven voorverwarmen op 180 C. Pan met varkenshaasje in de oven schuiven en verder laten door garen in de oven voor 15 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevuld varkenshaasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevuld varkenshaasje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

 • Ik denk dat de wortelen en eventueel andere groenten ook , beter eerst " geblancheerd" worden, anders zullen deze NOOIT gaar zijn !
  Piet-keuken gaf dit recept op 1 januari 2008 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven