Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde schouderkarbonade met tomaat en oregano recept
Gestoofde schouderkarbonade met tomaat en oregano recept

Gestoofde schouderkarbonade met tomaat en oregano


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden C. Leg de karbonades in de braadslee. Bestrooi ze rondom royaal met zout, peper en oregano. Giet het citroensap en olie op het vlees en bestrooi met de knoflook. Verdeel de trostomaten eroverheen en giet als laatste de wijn erbij. Schuif de braadslee in de oven en laat de karbonades in ongeveer 40 minuten gaar stoven

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde schouderkarbonade met tomaat en oregano recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven