Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde Kip Tandoori recept
Gestoofde Kip Tandoori recept

Gestoofde Kip Tandoori


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereidingswijze:
Haal het velletje van de kipdrumsticks af. Meng de ingrediŽnten voor de marinade naar smaak. Wrijf de kip hiermee in en laat het een nacht in de koelkast staan zodat de marinade goed kan intrekken.

Dan bak je de kipdrumsticks even aan in een braadpan. Ondertussen zet je een pan water op en zodra deze heet is (let op water mag niet koken) en gooi je de tomaten erin totdat je het velletje los ziet komen. Zet ondertussen ook een pannetjes bouillon op. Haal ze er weer uit en maak de pan schoon zodat niet alle aangebrande marinade in je saus komt. Dan gooi je olie in je pan en bak je de uien even aan tot ze een klein beetje bruin zijn. Gooi de in stukjes gehakte knoflook, de pepertjes en de tomatenblokjes erbij. Bak dit even aan en gooi dan de bouillon erbij tot je denkt dat de kip straks wel onder zou staan. Nu maak je eerst de saus op smaak met de tandoori kruiden, de paprikapoeder en de tomatenpuree. Dan doe je de kipdrumsticks er weer in en leg je hier en daar in de pan een stuk of 3 laurierblaadjes. Laat dit alles lekker een uur en 15 minuten staan stoven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoofde kip tandoori recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven