Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde beenham recept
Gestoofde beenham recept

Gestoofde beenham


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bestrooi de beenham met zout. Verhit de olijfolie en boter in een braadpan en bak de beenham rondom bruin. Pel de knoflook en snijd ze in plakjes. Halveer de olijven. Voeg de knoflook toe aan de beenham en bak het 1 minuut mee. Schenk de wijn er in en stoof de beenham zachtjes in 40 minuten gaar. Neem het vlees uit de pan en laat het in alu-folie rusten. Kook de saus iets in en roer de olijven erdoor. Snijd de beenham in plakken en serveer hem met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde beenham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven