Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofd geitenvlees recept
Gestoofd geitenvlees recept

Gestoofd geitenvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het vlees in een schaal en sprenkel er limoensap over. Smelt de boter bij matige warmte in een grote diepe pan en fruit hierin het vlees aan alle kanten lichtbruin. Voeg de ui en de knoflook toe en fruit deze 1 minuut. Voeg de rest van de ingredienten toe en laat het 5 minuten pruttelen. Verwarm de oven voor tot 180 graden celsius (gas stand 4). Schep het mengsel in een casserole, leg er een deksel op en zet het in de oven. Laat het ongeveer 45 minuut bakken tot het vlees gaar is.

Serveersuggesties

Heet opdienen met rijst/polenta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofd geitenvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven