Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geschnatzeltes recept
Geschnatzeltes recept

Geschnatzeltes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Voorbereiding: Sjalotjes pellen en snipperen. Champignons schoonvegen met keukenpapier. Grote exemplaren in vieren snijden, kleine halveren. In kopje peterselie fijnknippen. Vlees in smalle reepjes snijden. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Bereiding: Vlees bestrooien met zout en peper. In (hapjes)pan 1 eetlepel boter verhitten. Sjalot en champignons ca. 4 minuten bakken. Uit pan op bord scheppen. Rest van boter verhitten. Vlees in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Cognac toevoegen. Pan van vuur nemen en cognac aansteken ( flamberen). Als het vuur gedoofd is bloem over vlees strooien en door elkaar scheppen. Sjalot, champignons, wijn en slagroom toevoegen. Mengsel al roerend aan de kook brengen en nog ca. 3 minuten zachtjes laten stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erover strooien. Serveren met rösti en sperziebonen of met spatzler.

Allergenen Informatie

Voor dit geschnatzeltes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven