Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde varkenshaas met gebakken banaan recept
Geroosterde varkenshaas met gebakken banaan recept

Geroosterde varkenshaas met gebakken banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Leg de plakjes vlees naast elkaar in een schaal. Boen de citroen schoon. Rasp 1/2 theelepel van de schil en pers de vrucht. Meng rasp, sap, zout, knoflook, paprikapoeder en de helft van de olie tot een marinade en bestrijk de vleesplakjes er aan beide kanten mee. Laat het vlees afgedekt 1 uur marineren. Bereiden: Pel de bananen en halveer ze in de lengte. Verwijder de knoflook van het vlees en dep het vlies iets met keukenpapier. Verhit een grillpan en rooster het vlees 2 minuten per kant. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de bananen aan beide kanten lichtbruin.

Serveersuggesties

Serveer met rijst met bonen en kokos.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroosterde varkenshaas met gebakken banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Geroosterde varkenshaas met gebakken banaan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Lijkt me erg lekker smaken! Ga het zeker zelf maken.
    Emma gaf dit recept op 23 december 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven