Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde Haaskarbonades recept
Geroosterde Haaskarbonades recept

Geroosterde Haaskarbonades


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de karbonades op een platte schaal, maak een mengsel van de overige ingredienten en wrijf hier de karbonades mee in. Laat het op een koele plaats 2 uur intrekken. Verwarm de oven grill op de hoogste stand en rooster de karbonades 8 minuten per kant of tot ze gaar zijn. Bestrijk indien nodig met wat olie om verbranden te voorkomen. Laat ze een paar minuten staan alvorens te serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geroosterde haaskarbonades recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven