Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepaneerde kalfsschnitzel recept
Gepaneerde kalfsschnitzel recept

Gepaneerde kalfsschnitzel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het paneermeel met de kaas en strooi het op een bord. Doe de bloem in een ander bord. Klop het ei in een bord los met water. Bestrooi de schnitzels met zout. Haal de schnitzels door de bloem, daarna door het ei en dan door het paneermeel. Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzels aan beide kanten bruin. Bak de schnitzels op laag vuur in 15 minuten gaar. Neem de schnitzels uit de pan en houd ze warm. Voeg al roerend de room met tomatenpuree toe aan het achter gebleven bakvet en serveer de saus met het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepaneerde kalfsschnitzel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven