Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde spareribs 2 recept
Gemarineerde spareribs 2 recept

Gemarineerde spareribs 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de sojasaus met tomatenketchup, rietsuiker en enkele druppels tabasco tot een marinade. Bestrijk de spareribs met de marinade. Laat de spareribs 6 uur afgedekt in de ijskast marineren. Leg de spareribs met de marinade in een ruime pan en voeg zoveel water toe dat het geheel onder staat. Breng het aan de kook. Draai het vuur laag en kook de spareribs 30 minuten. Neem de spareribs uit de pan en laat ze afkoelen. Verwarm de barbeque of de grill en rooster de spareribs 15 minuten. Keer ze regelmatig.

Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde spareribs 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven